Wat maakt Jablotron alarmsystemen effectief?

Jablotron alarmsystemen

Je eigen huis is de plek bij uitstek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Om je ook echt veilig te voelen in je woning kan het aanschaffen van een alarmsysteem een goede keuze zijn. Tegenwoordig is een hoogwaardig alarmsysteem voorzien van allerlei snufjes. Deze maken het voor jou heel simpel om de beveiliging van je woning tot in detail te zelf te regelen.

Beveiliging woonhuis

De aanschaf van een Jablotron alarmsysteem biedt je de kans om je woonhuis in slechts vier stappen helemaal te beveiligen tegen inbrekers. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat?

Veilig huis met Jablotron alarmsysteem

Besluit je een Jablotron alarmsysteem aan te schaffen, dan mag jij je de trotse eigenaar noemen van een hoogwaardig alarmsysteem dat is voorzien van allerlei slimme functies. Laat de installatie van het systeem uitvoeren door deskundige installateurs om zeker te zijn van de optimale werking van je woonhuisbeveiliging.

Jablotron alarmsysteem aansluiten bij alarmcentrale

Door jouw systeem aan te sluiten bij een alarmcentrale ben je te allen tijde verzekerd van alarmopvolging. Zodra er een alarmmelding vanuit het systeem wordt verzonden, zullen de hulpdiensten direct naar jouw adres worden gestuurd.

Totaalpakket aan veiligheid

Behalve de beveiliging tegen diefstal biedt een Jablotron alarmsysteem jou beveiliging voor zowel binnen als buiten. Dit wordt bereikt door het gebruik van onder andere:

  • camera’s
  • koolmonoxidemelder
  • rookmelder
  • lekkagedetector
  • detector voor gaslekkage

Op het moment dat het Jablotron alarmsysteem een melding afgeeft, wordt via de camera’s automatisch een opname van een minuut gemaakt. Alsof dat nog niet genoeg is, kent het systeem ook nog eens veel manieren waarop jij hem eenvoudig kunt bedienen.

Bediening Jablotron alarmsysteem

Dit alarmsysteem is helemaal ingesteld op flexibiliteit. Zo kun je hem bedienen via het bedieningspaneel, maar ook via een mobiele app op je smartphone. Een sleutelhanger met afstandsbediening en een web-app voor browsers maken het jou ook mogelijk om op elk gewenst moment de beveiliging te regelen.

Slimme functies

Maak optimaal gebruik van het gemak dat de Jablotron alarmsystemen jou bieden. Zo kun volgende slimme functies gebruiken:

  • met je koplampen knipperen om je garagedeur te openen
  • de oprit laten verlichten
  • tuinbesproeiingssysteem op afstand activeren
  • huis automatisch verlichten bij aankomst
  • verwarmingssysteem koppelen aan het alarmsysteem

Laat ook jouw woning voorzien van een Jablotron alarmsysteem, dan heb jij een slim alarmsysteem in huis dat klaar is voor de toekomst. Klik hier.

Voor meer blogs, klik hier.

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Preventie