Tips om contant geld te vermijden

De meeste mensen vinden het geen veilige gedachte om veel contant geld bij zich te dragen. Er zijn verschillende manieren om contant geld te vermijden. Op deze manier voel jij je veiliger én kun je toch betalen indien dit van toepassing is. Wij geven je handige tips om contant geld te vermijden.

  • Vraag een kredietkaart aan

Je kunt een kredietkaart aanvragen om wereldwijd de mogelijkheid te hebben om te kunnen betalen. Een groot voordeel van een kredietkaart is dat je bijna overal kunt betalen en dus geen contant geld bij je hoeft te hebben. Het is ook gemakkelijk in gebruik te nemen, waardoor een kredietkaart voor bijna iedereen een geschikt betaalmiddel is. Vooral op vakantie is een kredietkaart ontzettend handig, je wilt namelijk op vakantie graag de mogelijkheid hebben om te betalen maar het op zak hebben van veel contant geld wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Een kredietkaart is daarom ideaal.

  • Haal een kwalitatieve kluis in huis

De meeste mensen kiezen ervoor om hun geld bij te bank te bewaren. Er zijn echter nog ontzettend veel mensen die het liefst zelf hun geld willen beheren. Indien je dit van plan bent is het aan te raden om een kluis in huis te halen. Een kwalitatieve kluis is namelijk zo gemaakt dat het extra veiligheid biedt als er sprake is van een inbraak. Ook zijn er verschillende kluizen te verkrijgen die je waardevolle bezittingen daarnaast ook nog eens kunnen beschermen tegen een eventuele brand. Voorkomen is in dit geval zeker beter dan genezen. Schakel een professional in als je dit van plan bent, zij weten namelijk als geen ander hoe ze het beste een kluis kunnen installeren.

Aan de hand van deze handige tips kan ook jij contant geld vermijden. Op deze manier ben je minder gevoelig voor diefstal en inbraak.